Sportovní aerobic pro děti

Kurzy závodního, sportovního, či fitness aerobicu probíhají v Esmarinu během školního roku každé úterý a čtvrtek pod vedením instruktorky aerobicu Magdy Boudníkové.

Pravidelné tréninky vždy v úterý a ve čtvrtek v 17:30.

Cena 2.pololetí (od ledna 2017): 3440,- Kč / školní pololetí

 

Přihlášku si můžete stáhnout zde a odevzdat na recepci nebo trenérovi při první hodině . Můžete také kontaktovat instruktorku Magdu Boudníkovou na 702 005 004 nebo sport@esmarin.cz 

Děti se naučí správným pohybovým návykům nejen v aerobicu, ale rovněž v gymnastice, stepu, strečingu apod.

Tréninky jsou určené pro děti od 8 let, klademe důraz na správné držení těla, rozvoj koordinace těla, zlepšení flexibility, posílení všech svalů, přípravu na závodění (prvky sportovního aerobicu - kliky, skoky apod.). Připravujeme závodní sestavy na závody pod organizací FISAF.cz, která je moderní a silnou základnou pro všechny zájemce o sport, zdravý životní styl i kariéru ve fitness.

Každé díte bude zaregistrováno pod naším klubem Sportovní klub Esmarin v organizaci FISAF.cz a tak se může zúčastnit spousty oficiálních závodů rozdělených do kategorií I., II. a III. výkonnostní třídy.

Rodiče se mohou na trénink kdykoliv přijít podívat - trenéři se dětem vždy naplno věnují a věříme, že se budou nejen výborně bavit a sportovat, ale díky kvalitnímu tréninku se budou také neustále zlepšovat a budete z nich mít radost :-)

Trenérka:

Magda Boudníková - instruktorka aerobicu, trenérka dětí, lektorka pro dospělé v Esmarinu a licencovaná fyzioterapeutka.