Poradna psychické a fyzické vitality pro dospělé i děti.

Jmenuji se Jana Pilátovápilatova.jpg

Od 27.října 2016 jsem pro Vás otevřela ve wellness hotelu Esmarin

Poradnu psychické a fyzické vitality

pro dospělé i děti.

Při své práci pomáhám lidem lépe se zorientovat v jejich životní situaci a inspirovat je k naplněnému, tvořivému, harmonickému životu, ve kterém jsou schopni věřit, že si zaslouží přijímat sami sebe i druhé takové jací jsou a mohou realizovat své cíle či záměry.

Jaké benefity si klient po setkání odnáší?

Cílem je, aby klient odcházel s pocitem vnitřní síly zvládnout, co mu život předložil, s uvědoměním si příčin a okolností, které ho do situace dovedly, s pochopením a motivací dělat ve svém životě změny.

Příklad? Skutečný příběh:

Vzpomínám si na klienta, který přišel s velmi obecným tématem: „Nevím, co přesně potřebuji změnit, ale necítím se v životě spokojen.“ Po krátkém rozhovoru jsme zjistili, že hlavním zdrojem oné životní nespokojenosti je životní partner. Dalo by se to shrnout do věty: „Nikdo neoceňuje, co dělám pro rodinu. Starám se, co můžu a partner to ignoruje a nemá zájem, aby doma bylo dobře.“ Možná sami slyšíte, že hlavní emoční náboj u tohoto klienta byl hněv. Po zpracování emoce hněvu se klient cítil vyrovnaný, viděl konkrétní změny, které ve svém životě může realizovat sám a cítil vnitřní klid.

Někdo by mohl říct: „Ne, o hněv u mě nejde, už je to jen lítost.“ Pak je dobré si říct, že i hněv má dvě podoby vnější a vnitřní, tj. hněv vůči někomu z vnějšku a hněv vůči sobě samému. Dlouhodobý hněv vůči sobě samému, pak může nabývat podobu, např. lítosti.

Ráda pracuji i s dětmi prostřednictvím jejich rodičů.

Opět příklad z praxe: Malé 3-leté dítě, kdykoliv zůstalo ve školce, plakalo i třeba 3 hodiny vkuse. Maminka tím byla silně znepokojena, ale nechtěla zůstat doma. Při práci jsme se dostali do období krátce po porodu dítěte, kdy maminka se o dítě ze zdravotních důvodů nemohla delší dobu (cca 24 hodin) starat. Zpracovali jsme strach dítěte z odloučení od matky. Po asi dvou měsících jsem měla možnost s maminkou znovu mluvit a účinek naší společné práce komentovala těmito slovy: „Bylo to dobré, zafungovalo to snad hned druhý den, dítě od té doby už ve školce vůbec nepláče a naopak si rádo hraje s kamarády.“

Děti jsou úžasný dar – a komunikace a budování vztahu k nim začíná dávno před jejich narozením. Proto ráda pomáhám i ženám připravujícím se na porod či toužícím se naladit na početí dítěte.

  • Rádi by jste vyřešili nějakou emoci či vztah, který vás dlouhodobě zatěžuje?
  • Nevíte si rady s chováním Vašeho dítěte?
  • Chystáte se k porodu či Vás sužují nepříjemné myšlenky v těhotenství?
  • Máte obavy, zda uspějete u pracovního konkurzu či jinde?

 

Zavolejte, domluvíme se na termínu a ráda Vám pomohu.

 

KONTAKT:

Tel: +420 720 518 345


První čtvrtek v měsíci, od 14 do 17 hodin nabízím možnost bezplatné konzultace bez objednání v délce do 30min.

Email:             animooaqua@gmail.com

Více o metodě: www.animooaqua.cz