Pravidla - venkovní sportoviště od 26.4.2021

 
V současné době jsou z důvodu omezení kvůli COVID-19 uzavřeny téměř všechny vnitřní prostory, včetně recepce. Venkovní sportoviště mohu být užívána pouze ve dvojicích s odstupem 10m mezi dvojicemi a není povoleno využití šaten, sprch, ani WC. To znamená, že je možné absolvovat tréninky, případně tréninkové zápasy max. 2 proti dvěma s dodržením odstupů. Dvojice musí být stálé na celou dobu rezervace a doporučujeme i ve vlastní dvojici dodržovat bezpečnostní pravidla (žádný blízký kontakt, respirátor a rozestupy mimo samotnou hru, použití desinfekce atd.). "Ostré" zápasy nejsou povoleny (pro dosažení vítězství by nebylo možné dodržet odstupy).
 
Z důvodu uzavření recepce je rezervace i úhrada možná pouze platební kartou on-line. Pokud tato úhrada není možná, prosíme, zavolejte  nám na 702 005 006, abychom domluvili náhradní variantu. Rezervaci je možné udělat přes web zde:
http://esmarin.fit.mefisto.cz/
 
Po rezervaci Vám přijde e-mail (nikoliv okamžitě - posíláme ručně) s platebním linkem na úhradu kartou. Po úhradě dostanete e-mailem nebo telefonicky info o způsobu vstupu na kurt (kde vyzvednout klíče nebo kdo Vám otevře apod.). Sportoviště prosíme po hře vždy upravte, jako při normálním provozu (koštětem, síťovačkou, beach hrably).
 
Pro další info volejte 702 005 006.