Cvičení a tréninky

 

Aktuální PŘEHLED CVIČENÍ najdete zde

Letní ceník Sportcentra Esmarin je k dispozici zde.

Ceník platný na zimu je zde.

Naše trenérka Magdalena Boudníková Vám představuje cvičení:

FITBOX
Zábavné, skupinové a velmi intenzivní cvičení na speciálních boxovacích totemech pro všechny věkové kategorie a úrovně zdatnosti. Základní údery kombinujeme s nepřeberným množstvím cviků, takže se budete vždy dobře bavit a dopřejete si psychické uvolnění.
Rukavice jsou potřeba - údery do totemu.

BOSSU BODY
Bossu je velmi zábavné a unikátní balanční cvičení, které stimuluje svaly hlubokého stabilizačního systému, zajišťuje správné držení těla a zdokonaluje rovnováhu. Cvičí se na nafukovací kopuli Bosu balance trainer.

TABATA
Jedná se o funkční intervalový trénink při kterém se využívá časovače. Jednotlivé intervaly jsou ve velmi vysoké intenzitě. Cvičení pomáhá zvýšit fyzickou kondici a sílu. Velmi účinné pro hubnutí a spalování tělesného tuku.

BOX BODY BODYBUILDING
Zábavné cvičení, které spojuje prvky boxu a posilování. Cvíčení je kombinací výbušnosti a síly. Pravidelně se střídají prvky boxu a posilování. Pomáhá posílit fyzickou i psychickou kondici. Rukavice nejsou potřeba.

TRX
Jedná se o cvičení na závěsech s velkou variabilitou cviků zaměřených především na aktivní zapojení a zpevnění stabilizačního svalstva středu těla. Podporuje rozvoj koordinace a rovnováhy těla. Cvičí se s váhou vlastního těla a proti odporu expandérů. 

Další sporty:

FLORBAL - DOSPĚLÍ (čtvrtek 20:00)
Hala je tento večer rezervována pro „rekreační“ florbalisty, kteří mají chuť si zahrát. V uvedeném čase se schází skupinka, která je ochotná přibrat ještě několik dalších hráčů. Skupina si hradí halu sama, takže si cenu rozpočítá mezi sebou.

VOLEJBAL PRO PŘÍCHOZÍ (pátek 20:00)
Přijďte si zahrát volejbal se skupinkou hráčů různých úrovní, tvořících pokaždé jiný, ale vždy dobrý tým, hrající především pro zábavu. Můžete se zapsat předem na recepci (702 005 006) nebo na webu (najděte si nejbližší pátek zde). Cena je 110 Kč/1 osoba.

AQUA AEROBIC
Aerobní cvičení ve vodě, kde nedochází k přetěžování kloubů a páteře. Až 4x rychlejší redukce váhy než na suchu.

Místo si můžete rezervovat na na telefonu 702 005 006. Lekce trvá 1 hodinu, ale ve wellnessu můžete v ceně kurzu zůstat ještě další půlhodinu, takže kromě cvičení bude možné vyzkoušet některou ze 4 druhů saun, případně „sea climate“, tedy mořské klima s prokazatelnými pozitivními zdravotními účinky nebo v klidu po cvičení relaxovat v odpočinkové místnosti. Cena je 250 Kč/hodina, při úhradě celého kurzu (cca 15 lekcí) je cena 220 Kč/h.