Info pro členy Sokol Mníšek

Členové spolku Sokol Mníšek, kteří mají řádně zaplacené příspěvky a jsou členy oddílu volejbalu/ nohejbalu (soupisky dodá Sokol na recepci), mají dle dohody mezi Sokolem a Esmarinem následující výhody a podmínky pro využití kurtů na beach a antukových kurtů na nohejbal/ volejbal:

Beach - hodiny zdarma v rozsahu dle smlouvy pro oddíl volejbalu (nikoliv pro jeho jednotlivé členy), při objednání odpovědnou osobou oddílu volejbalu, pro členy oddílu. Pokud se společně se členy oddílu volejbalu (minimálně 3 členi) účastní hry i nečlen nebo více nečlenů, platí každý z nich hostovský poplatek 70,- Kč/hod. Pokud nehrají alespoň 3 členi oddílu volejbalu, platí se normální cena kurtu.

Antukový kurt č.2 (kurt Sokola) - objednané hodiny zdarma bez omezení pro oddíl nohejbalu/volejbalu (nikoliv pro jeho jednotlivé členy) a na turnaje pořádané oddílem nohejbalu. Pokud se se členy oddílu nohejbalu/volejbalu účastní hry (mimo oficiální turnaje oddílu nohejbalu/volejbalu) i nečlen nebo více nečlenů, platí každý z nich hostovský poplatek 50,- Kč/hod. Pokud nehrají alespoň 3 členi oddílu, platí se normální cena kurtu.

Antukový kurt č.1 (kurt Esmarinu) - podmínky dle ceníku Esmarin nebo individuální nabídky.